Termeni si conditii

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului grapes.ro

Termenii şi condiţiile de mai jos reglementează utilizarea site-ului şi magazinului online grapes.ro. Vă rugăm să folosiţi site-ul numai dacă sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile noastre de tranzacţionare. Utilizarea ulterioară a site-ului presupune acceptarea necondiţionată a acestor termeni şi condiţii.

GRAPES WINE SHOP SRL îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile de utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Verificaţi periodic această pagină, pentru a lua cunoştinţă de eventualele schimbări.

Copyright şi proprietate intelectuală

Magazinul online grapes.ro este deţinut şi administrat de GRAPES WINE SHOP SRL:

GRAPES WINE SHOP SRL

Drumul Gura Putnei 59-61, sector 3, Bucuresti

CUI: RO41225523

J40/7413/2019

Banca: Transilvania

IBAN: RO47BTRLRONCRT0504075801

Conţinutul site-ului – inclusiv design-ul, informaţiile, textele, grafica, logo-urile – este proprietatea GRAPES WINE SHOP SRL şi, după caz, a furnizorilor săi, fiind protejat de Legea drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Orice utilizare a acestui conţinut se poate face numai cu înştiinţarea şi acordul GRAPES WINE SHOP SRL.

Preţuri

Preţurile afişate pe site sunt exprimate în RON şi includ TVA şi acciza pentru alcool, acolo unde se aplică.

Promoţii

În cadrul promoţiilor pot interveni restricţii de stoc. În acest caz, clienţii vor fi deserviţi în ordinea priorităţii – ora exactă a înregistrării comenzii în sistem. Pentru a putea deservi cât mai mulţi clienţi, GRAPES WINE SHOP SRL îşi rezervă dreptul de a anula comenzile excesive.

Comenzi

Comenzile sunt confirmate prin e-mail. în cazul plăţilor prin transfer bancar, livrarea se face numai după confirmarea plăţii integrale de către bancă.

Disponibilitatea produselor depinde de producător şi, de aceea, se poate schimba fără notificare prealabilă.

Livrarea produselor

Produsele se livrează în toată ţara, ţinând cont de opţiunile exprimate de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Pe timpul transportului, produsele sunt asigurate de GRAPES WINE SHOP SRL.

Toate produsele livrate vor fi însoţite de chitanţă / factură.

Durata de livrare poate varia în funcţie de disponibilitatea produselor şi de locaţia destinatarului. GRAPES WINE SHOP SRL nu compensează întârzierile. Nicio comandă nu poate fi anulată din cauza întârzierii la livrare. Totuşi, dacă livrarea întârzie mai mult de o lună de zile, în condiţiile în care adresa indicată e corectă, comanda poate fi anulată şi vi se va returna întreaga sumă achitată, fără alte daune.

În cazul în care întârzierea se datorează faptului că adresa indicată e greşită sau clientul a fost de acord cu întârzierea, comanda nu poate fi anulată şi nu se acordă nicio compensare.

GRAPES WINE SHOP SRL  nu răspunde pentru întârzierile datorate înscrierii greşite, de către client, a informaţiilor de livrare şi a datelor sale de contact. În această situaţie, clientul nu poate cere anularea comenzii, iar definitivarea ei va fi stabilită cu firma care face livrarea.

În cazuri independente de voinţa noastră sau a transportatorului – condiţii meteo nefavorabile, cazuri de forţă majoră – durata timpului de livrare poate creşte şi vă vom informa prin email sau telefon.

Clientul este singurul răspunzător pentru verificarea stării bunurilor livrate. Vă rugăm să ne informaţi pe foaia de însoţire a mărfii în legătură cu eventualele produse deteriorate sau lipsă la livrare. Pentru a beneficia de compensare, declaraţia de daune sau lipsuri trebuie să ne parvină în 48 de ore.

GRAPES WINE SHOP SRL îşi rezervă dreptul de a nu accepta comenzi de la anumiţi clienţi şi livrări către anumite adrese.

Returul produselor

O comandă poate fi anulată şi rambursată dacă solicitaţi acest lucru în scris, în termen de 14 zile de la livrare. În acest caz, trebuie să returnaţi toate produsele livrate, în ambalajul original. Costul transportului înapoi către GRAPES WINE SHOP SRL va fi suportat de dumneavoastră. După primirea produselor, GRAPES WINE SHOP SRL va restitui contravaloarea produselor, minus cheltuielile de transport.

Înregistrarea pe site

Prin înregistrarea pe site garantaţi că:

• aţi împlinit 18 ani

• datele personale pe care le furnizaţi sunt adevărate, exacte, complete şi la zi

• nu veţi pretinde că sunteţi o altă persoană sau entitate şi nu veţi folosi un nume fals pe care nu sunteţi autorizat să-l folosiţi

• ne veţi informa prompt despre orice schimbări survenite în datele dumneavoastră personale.

Discreţionar şi la alegerea noastră vom putea cere facultativ confirmarea telefonică a diverselor date pe care ni le-aţi furnizat. Ne rezervăm dreptul de a termina imediat orice cont sau comandă în situaţia în care vom sesiza vreo discrepanţă între datele furnizate pe site şi informaţiile furnizate telefonic.

Securitatea tranzacţiilor

Comenzile trebuiesc plătite înainte de finalizarea livrării. Plăţile se pot face prin card de debit/credit, prin transfer bancar, sau numerar, la livrarea comenzii. Securitatea tranzacţiilor este asigurată de furnizorii de servicii pentru tranzacţii cu carduri bancare, iar grapes.ro nu are acces la informaţiile de pe cardul dumneavoastră bancar.

Tranzacţiile de pe grapes.ro stau sub incidenţa legii româneşti care controlează comerţul electronic şi a legii protecţiei consumatorului. GRAPES WINE SHOP SRL nu răspunde pentru eventualele intervenţii prejudicioase ale unor terţe părţi.

În cazul utilizării unor carduri din ţări cu altă monedă decât RON, GRAPES WINE SHOP SRL nu este responsabilă pentru rata de schimb ori eventualele comisioane utilizate de bancă sau de furnizorul de servicii pentru tranzacţii cu carduri bancare. Aceste costuri vor fi suportate în totalitate de către cumpărător.

GRAPES WINE SHOP SRL nu răspunde pentru erorile survenite din cauza neglijenţei utilizatorilor privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei.

Consumul exagerat de alcool poate avea consecinţe grave asupra siguranţei şi stării dumneavoastră de sănătate. Vă sfătuim să consumati alcool in mod responsabil şi să nu conduceţi dacă aţi depăşit limita stabilită prin lege.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la Shop